Mitsubishi Electric
ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput asennettuna

Hyper Heating teknologian ansiosta FT-mallisarjan laitteet pystyvät tuottamaan lämpöä uskomattomalla teholla vielä paukkupakkasillakin. Mitsubishi Electricin ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori on erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetty laitteisto, joka tuottaa lämmitystehoa uskomattomalla tavalla. Vielä -15°C ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 % lämmitystehon tarpeesta 120 m2:n talossa.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput MSZ-AP -mallisarja
Uusi Mitsubishi Electric AP-mallisarja jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. Vain paras laatu on kyllin hyvää, siksi Mitsubishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan. Mitsubishi Electricin laadun aistii jo yhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Laatuleiman aistii aina kaukosäätimestä sisäyksikön vankkaan rakenteeseen. Näin taataan laitteen huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan.

Mitsubishi Electric FT-mallisarja
Uusi Hyper Heating mallisarja

Mitsubishi Electric AP-mallisarja

Oras Hydractive Digital

242405 Oras Hydractiva Digital - Käsisuihku, Bluetooth

Oras Hydractiva Digital -käsisuihku on älykäs suihkulaite veden ja energian säästämiseksi. Käsisuihkun virtaama- ja lämpötilasensorit mittaavat kulutusta ja motivoivat käymään suihkussa ympäristöystävällisemmin visuaalisen ja reaaliaikaisen palautteen ansiosta.

LCD-näyttö antaa yksityiskohtaisen palautteen kulutetun veden ja energian määrästä välittömästi suihkun jälkeen, ja Bluetooth­yhteys mahdollistaa pitkän aikavälin seurannan mobiilisovelluksella. Käsisuihku sopii kaikkin tavallisiin suihkuletkuihin ja se tuottaa tarvitsemansa energian veden virtauksesta.

Easee - Sähköauton latauslaite
kotiin ja mökille

Easee - Tehokas ja älykäs kotilaturi

Oletko ostanut sähköauton, tai suunnitteletko sellaisen hankkimista? Sitten tarvitset kotilaturin, joka hoitaa latauksen nopeasti, älykkäästi ja turvallisesti.

Easee latausrobotti on älykäs kotilaturi, joka soveltuu automaattisesti kaikille sähköautoille, sulakevahvuuksille ja sähköverkoille. Latausrobotti on varustettu teknologialla ja turvallisuusominaisuuksilla, mutta sitä on samanaikaisesti todella helppo käyttää.

Easee latausrobotin avulla saat kotilaturin, joka kykenee lataamaan jopa kymmenen kertaa nopeammin, kuin tavallinen pistorasia. Sähköauton latauslaite käyttää aina kaiken saatavilla olevan kapasiteetin ja takaa siksi korkeimman mahdollisen lataustehon kotilaturiisi.

Easee latausrobotissa on Type 2 –liitin, joka lataa sekä 1- että 3-vaiheisesti. Sähköauton laturi tukee latausta jopa 22 kW saakka – joten jos tarvitset useampaa sähköauton latauslaitetta kotiisi, voit yksinkertaisesti kytkeä niitä sarjaan tarpeesi mukaisesti.

Useita värivaihtoehtoja

Honda EU10i -generaattori

Hiljainen ja kevyt generaattori,
jossa myös 12V ulosotto akkujen lataamista varten.

Eco throttle -tyhjäkäyntiautomatiikka on kierrosluvun automaattinen säätötoiminto, joka määrittelee moottorin kierrosluvun kulloisenkin virrankäytön mukaan. Tuloksena ympäristöystävällinen ja polttoainetaloudellinen käynti. Hondan invertteritekniikka, jonka poikkeuksellisen pieni taajuuden ja ja jännitteen vaihtelu (+/- 1%) antaa mahdollisuuden erityisen herkkien sähkölaitteiden, kuten television ja tietokoneen käyttöön.

Honda EU10i -generaattori
Korkeus: 380 mm
Leveys: 240 mm
Syvyys: 450 mm
Jännite: 230/12-96W V
Maksimiteho: 1.0 kVA
Jatkuva teho: 0.9 kVA
Generaattorin periaate: Invertteri
Moottori: GXH50
Käsikäynnistys
Polttoainesäiliö: 2.3 l
Maksimikulutus: 0.6 l/t
Melutaso: 87 db(A)
Paino: 13 kg

Honda-generaattorimallisto